sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pakkasta ja rautalankaa

Lauantai meni melkolailla sisällä villasukat jalassa pakkasta ihmetellen. Mittari näytti aamulla 29 astetta ja pientä aamulenkkiä koirien kanssa lukuunottamatta ulos ei paljon tehnyt mieli lähteä. Aikalailla ihanaa oli kyllä kerrankin haahuilla vaan sisällä ja touhuilla kaikkea pientä, mm. leipoa pullaa. Iltapäivällä pakkanen onneksi jo laski ja selvisin salille ja kunnon lenkillekin.

Ihastuin Jennin Keski-blogissa jokin aika sitten rautalangasta tehtyyn tekstiin. Päätin kokeilla, voisiko niitä väännellä itsekin. No, homma ei ollut ihan niin helppo kun olin mielessäni ajatellut. Kunnianhimoiseti yritin aloitella "Carpe diem"-tekstillä, mutta eihän siitä mitään tullut. Home-tekstin sain jotenkin aikaiseksi. Aloitin ensin pihdeillä taivuttelemalla, mutta paremmin onnistuin ihan käsillä. Mutta ei tämä tähän jää, kunhan vähän harjoittelen niin ehkä sitten pystyn siihen carpe diemiinkin...
                                                                                                                                                                             

Teksti roikkuu naulakossa



Perjantaina ehdin kauppareissulla käydä pikaisesti kirppiksellä etsimässä aarteita. Pari vanhaa pulloa löysinkin. Niistä tuli kodinhoitohuoneeseen pullot huuhteluaineille. Vitsit kun ehtisi useamminkin kirppiksille kiertelemään, usein sieltä kuitenkin jotain kivaa löytyy.


Otin  eilen pari talvikuvaa kun pakkanen oli laskenut sen verran ettei kamera ja sormet enää jäätyneet. On toi pakkasessa kimaltava lumi vaan kuitenkin niin kaunista <3






Tänään olen katsonut putkeen viikon Iholla-jaksot, enkä vieläkään oikein osaa sanoa tykkäänkö sarjasta vai en. Kyllähän niitä jaksoi katsoa, mutta viime vuoden henkilöt oli mun mielestä jotenkin kiinnostavampia.

Muksaa sunnuntaita,

terkuin

Kookos


11 kommenttia:

  1. Kiva tuo home teksti. Juu osaan kyllä kuvitella, että ei ollutkaan niin helppoa kun oli ajatellut :) Haluaisin niin sellasen juhannusmaton ja ajattelin, että jos itse tekisi. Vilasin ohjetta ja en tajunnut siitä yhtikäs mitään :D saa nähdä alanko kunnianhimoiseksi ja yritän myös kuitenkin :)

    Kivat pullot olet löytänyt kirppikseltä!

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy ikävän usein niin, että kuvittelen että jotain juttua vaan aletaan tekemään, eikä se sitten menekään ihan niin... Mutta pitäähän ihmisellä suunnitelmia olla : )

      Poista
  2. Hienon tekstin olet tehnyt! :) Ja nuo pullot on upeat! Itse en ole taas aikoihin käynyt kirppareilla, ja se harmittaa.. Ei vaan ole aikaa.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks Jensku : )

      Mulle tulee aina onnistuneen reissun jälkeen hirveä pakkomielle päästä pian uudelleen ja sitten seuraavalta reissulta palaankin ehkä tyhjin käsin ja innostus hälvenee.

      Poista
  3. Olen miettinyt samaa, että viime vuoden henkilöt tuntuivat kiinnostavammalta. Se voi olla, että uusiin pitää tutustua pidemmän aikaa ja sitten tulee se tunne, että aivan mahtava ohjelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä sitä vieläkin katson sillä fiiliksellä, että jospa se vaikka alkaisi sitten kolahtamaan : )

      Poista
  4. Hienohan siitä tekstistä tuli! Kyllä mä luulen, että harjoitus palkitaan ja saat Carpe Dieminkin aikaan! :D

    Tosi söpöt pesuainepullos, kyllä noilla kelpaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, carpe diemiin on kyllä vielä aika matka...

      Poista
  5. Rautalangastahan sitä saa toisinaan vääntää... ;) Sinun väännös on hieno ja asia tulee selväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinhän sitä aika usein saa... Kiitti Ani.

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )