keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Yllättävästi vapaa aikaa!


Hui, huomasin ihmeekseni että mullahan on tällä viikolla ihan yllättävän paljon vapaa-aikaa töiden jälkeen. Treeneissä on menossa kevennetty viikko, joka mulla tarkoitti parin treenin pois jättämistä, mutta onneksi viisas Mira komensi mut täydelle lepoviikolle : ) Eli kun on tottunut lähestulkoon joka päivä töiden jälkeen tai ennen töihin menoa suuntaamaan jonnekkin treeneihin, niin onhan sitä aikaa nyt ihan eri tavalla. Pakko kuitenkin myöntää, että kaipuu salille alkaa jo vaivaamaan... Hölmöä.

Alkuviikosta purkailin viikonlopun shoppailujen saldoa kasseista ja asettelin niitä paikoilleen. Eipä ne suuria juttuja olleet, mutta vähän jotain kuitenkin. Ikeasta mukaan lähti peruskippojen ja kuppien ja kynttilöiden lisäksi pieni lampaantalja sohvalle. Kivasti pehmeää ja lämmintä talveksi.


Kuninkaantiellä oli pakko pysähtyä Kultakeramiikalla ja Riviera Maisonilta löytyi pakkohankintana uusi tee-astia. Mun mielestä niiiin ihana <3 Tykkään kyllä  noista RM jutuista tosi paljon!


Clas Ohlsonilta löysin halvalla käpykoristeita jouluksi, tosin esillehän ne päätyivät heti. Tykkään juuri noista vanhannäköisistä koristeista ja mieluiten sydämistä ja kävyistä. Maailman eniten harmittaa, kun tiedän että äidin mummon vanhat joulukoristeet on jossakin arkistojen aarteina ja ne on juuri tommoisia mutta oikeasti vanhoja. Enkä vaan löydä niitä mistään!



Vaatekaupoissa pyörimisen tuloksena mukaan lähti tummanharmaa polvipituinen basic-mekko Vero Modasta. Juuri työkäyttöön sopiva ja varsinaista väri-ilottelua... ei sentään ihan musta tällä kertaa. Maanantaina kävin vielä nappaamassa Seppälästä mukaan musta pitkät perussaapikkaat, joita ei Itiksestä mistään löytynyt vaikka kaikki kaupat tulikin kierrettyä. 



Nyt iltateetä telkkarin ääressä,
taas ollaan jo puolessa välissä
viikkoa...

Merita

12 kommenttia:

  1. Oi, jälleen kauniita, harmonisia kuvia. Sinulla on tosi kaunis blogi ja ihana tyyli kirjoittaa.
    Treeni-intoa toivotellen Saara.

    VastaaPoista
  2. Mahavuuksia olet ostellut, kauniita kuusenkoristeita ja ihanat saappaat. Minäkin pidän taljoista, kivaa torstaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Taljat on kyllä loistavia hankintoja, etenkin näin talvella :)

      Poista
  3. Ylimääräinen vapaa-aika ei ole koskaan pahasta :) Kiva on toi teerasia, ja söpöjä kuusenkoristeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäisi vaan nauttia täysillä siitä. Teerasia sai mut hinkumaan RM:n leipälaatikkoa... höh.

      Poista
  4. Kiltti oot kun tottelet ;) kulkee treenit ihan toiseen malliin kun malttaa välillä huilia!
    Ihania on kaikki sun kotijutut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tartteehan viisaampaa uskoa :D Tänks Mirkkuli <3

      Poista
  5. Kivoja shoppailuja! Mä käväsin kanssa tänään kattelemassa muutaman lämpösen neuleen itselleni ennen työ iltavuoroa. Jaksaa taas treenata paremmin kun malttaa mielen hetki lepäillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jansku! On se ihme juttu, että kyllä se treeni vaan levon jälkeen kulkee paljon paremmin.

      Poista
  6. Noihin vanhoihin kuusen koristeisiin olen minäkin hurahtanut ;)
    Mä vaan haaveilen vapaa-ajasta, ja omista juoksulenkeistä. Normisti mun juoksulenkit on juoksumatolla lasten leikkiessä vieressä, ja mun koko ajan kieltäessä, ettei matolle saa tulla:P No, aikansa kutakin :) Tiedän, että tulen näitä aikoja kaipaamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä vapaa-aikaa vielä Mia tulee. Ja niinkun sanoit, sitten kaipaa varmasti tätä hetkeä... Joka jouluksi tarvii aina jostakin metsästää muutama uusi "vanha" koriste : ) Ei mulla ne kyllä ikinä kuuseen ole päätyneet, vaan erilaisille tarjottimille ja purnukoihin.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )